El Fòrum Gastronòmic Girona és un esplèndid aparador de la innovació gastronòmica, un precís termòmetre del dinamisme del sector, un espai d’intercanvi de coneixement i productes.
Aquest esdeveniment, que s’organitza anualment, compta amb dos premis que reconeixen la innovació i el talent en el sector gastronòmic.
Premi a la Millor Startup Gastronòmica
Fòrum Gastronòmic Girona i Bagi convoquen la 4ª edició del premi a la Millor Startup Gastronòmica, amb l’objectiu de promoure la innovació en el sector gastronòmic. Aquests guardons estan adreçats a professionals i empreses amb iniciativa per presentar propostes creatives que contribueixin al desenvolupament del sector, reconeixent així els projectes més destacats.
Premi Lladonosa
Els Premis Lladonosa són un concurs gastronòmic a la recerca del talent jove de cuina i de sala, en homengatge al xef, formador i historiador Josep Lladonosa, que ha documentat la cuina catalana des de l’edat mitjana. Al concurs hi participen les fundacions i escoles d’hostaleria i turisme de Catalunya i els premis tenen com a missió potenciar la formació gastronòmica, l’alimentació saludable i la cultura del reaprofitament.
Més informació en el següent enllaç